Μαρίνου Αντύπα 41, Θεσσαλονίκη
Δευτέρα-Παρασκευή: 8:30πμ - 17:00μμ
Follow Us :

image
image
image
icon Οι υπηρεσίες μας icon
Σχεδιασμός, υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων, εγκαταστάσεις, υποστήριξη συστημάτων πληροφορικής και δικτύων για παροχή λύσεων υψηλού επιπέδου προς τους τελικούς πελάτες σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.
image
Οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Υποδομών Πληροφορικής συνήθως περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες πληροφορικής (ΙΤ) που ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες/παρόχους και συνιστούν τον πιο σύγχρονο τρόπο αξιοποίησης των υποδομών πληροφορικής μιας εταιρείας.
image
Η κατασκευή και η δημοσίευση της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο είναι μόνο το πρώτο βήμα. Το δεύτερο και σημαντικότερο βήμα είναι η συνεχής ανάπτυξη και αναβάθμιση της ιστοσελίδας καθώς και η διατήρηση της ασφάλειας στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.
image
Η ασφάλεια είναι απαραίτητη για κάθε τύπο και μέγεθος οργανισμού. Τι θα συμβεί εάν οι ανταγωνιστές σας καταφέρουν να λάβουν τα δεδομένα σας; Τι θα συμβεί εάν εισέλθει ένας ιός στο δίκτυο σας και καταστρέψει όλα τα δεδομένα σας;
image
Οι πελάτες μας επωφελούνται από Υπηρεσίες Service και Τεχνικής Υποστήριξης. Τα συμβόλαια περιλαμβάνουν πακέτα υποστήριξης που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είτε χρησιμοποιείτε απλές λύσεις ή υποδομές, είτε πιο εξελιγμένη ολοκληρωμένη λύση.
image
Οι υπηρεσίες Cloud επιτρέπουν σε κάθε εταιρεία να μεταφέρει καθημερινές λειτουργίες που σχετίζονται με την πληροφορική και την ευθύνη διαχείρισης σε τρίτους.
image
Το λογισμικό ως υπηρεσία μία έννοια ανάπτυξης και παράδοσης εφαρμογών λογισμικού από ανεξάρτητους προμηθευτές λογισμικού μέσω του Διαδικτύου - ως υπηρεσία.
image
Η Uniplus δεσμεύεται να παρέχει ποιοτικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες (IT Consulting services) και Λύσεις Πληροφορικής (IT Solutions) στην Ελλάδα.
image
Η εταιρεία μας είναι έμπειρη σε δημοφιλείς λύσεις IP τηλεφωνίας.
icon Γιατί να μας επιλέξετε icon
Παροχή λύσεων υψηλού επιπέδου προς τους τελικούς πελάτες σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.
01

Manage Services

Συμβόλαια υποστήριξης καθώς & field.
02

Consulting


Έμπιστοι σύμβουλοι και αξιόπιστοι συνεργάτες σε θέματα αναβάθμισης υποδομών.
03

Services

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και στον χώρο σας (on site).